E-mailadres instellen op iPhone of iPad

Op deze pagina leggen wij uit hoe je jouw iPhone of iPad instelt om je e-mail bij Webgrade op te halen. In dit voorbeeld gebruiken wij de iPhone als uitgangspunt, maar dezelfde schermen zijn van toepassing bij het instellen van je iPad.

Handmatige configuratie

• Selecteer de instellingen op jouw iPhone of iPad.
  • Kies voor ‘Wachtwoorden en accounts’.
  • Kies voor ‘Nieuwe account’.
  • Kies voor ‘Andere’.
  • Selecteer ‘Voeg mailaccount toe’.

Accountgegevens

• Vul de volgende gegevens in:
  • ‘Naam:’ de naam die je wilt gebruiken als afzender.
  • ‘E-mail:’ je volledige e-mailadres, bijvoorbeeld ‘info@example.com’.
  • ‘Wachtwoord:’ het e-mailwachtwoord van je e-mailaccount.
  • ‘Beschrijving:’ naam waaronder het account bekend wordt op jouw iPhone of iPad.
  • Kies voor ‘Volgende’.

Inkomende mailserver

• Kies voor ‘IMAP‘.
  • Gebruik als inkomende en uitgaande server mail.jouwdomein.nl (Vervang hierbij ‘jouwdomeinnaam.nl’ door je eigen domeinnaam.)
  • ‘Gebruikersnaam:’ je volledige e-mailadres.
  • ‘Wachtwoord:’ je e-mailwachtwoord.

Uitgaande mailserver

• Gebruik als inkomende en uitgaande server mail.jouwdomein.nl (Vervang hierbij ‘jouwdomeinnaam.nl’ door je eigen domeinnaam.)
  • ‘Gebruikersnaam:’ je volledige e-mailadres.
  • ‘Wachtwoord:’ je e-mailwachtwoord.
  • Kies voor ‘Volgende’.

Overige instellingen

• Schakel naar wens de synchronisatie van notities in.
  • Klik op ‘Bewaar’.