E-mailwachtwoord wijzigen

Voor elk e-mailadres bij Webgrade krijg je een e-mailloginnaam en een e-mailwachtwoord. Jouw wachtwoord kun je eenvoudig aanpassen in Cpanel.

• Log in op jouwdomeinnaam.nl/cpanel
  • Ga naar het tab ‘E-mail’
  • Klik op ‘E-mailaccounts’
  • Je ziet nu een overzicht van jouw e-mailadressen. Klik achter het betreffende e-mailadres op de knop ‘beheren’
  • Vul je nieuwe wachtwoord in.
  • Klik onderaan de pagina op ‘Update e-mail settings’.

Let op: Denk eraan om je wachtwoord ook te wijzigen in je e-mailprogramma (bijvoorbeeld Outlook).

Cpanel wachtwoord wijzigen

Ben je het wachtwoord van Cpanel vergeten? Dit kun je eenvoudig zelf herstellen.

• Ga naar de Cpanel inlogpagina: jouwdomeinnaam.nl/cpanel
  • Klik op “wachtwoord opnieuw instellen”
  • Vul hier je Cpanel gebruikersnaam in
  • Vul nu ter verificatie je e-mailadres in om een beveiligingsscode te ontvangen
  • Per mail ontvang je een beveiligingscode. Vul deze in
  • Je kunt je wachtwoord nu herstellen!